Vereecken uw glashandel voor regio Antwerpen

Glashandel Vereecken NV te Kontich in regio Antwerpen heeft jarenlange ervaring in glas, glazen deuren en aluminiumconstructies. De vestiging te Kontich is uitgerust met industriële installaties, waardoor alle glasbewerkingen en aluminiumconstructies kunnen gemaakt worden. Van ramen en deuren in aluminium of glas, dubbel glas of veiligheidsglas, tot winkelgevels en interieurs, alles op maat vervaardigd, volgens uw plan en/of smaak.

Om u topkwaliteit te bieden werkt Glashandel Vereecken uitsluitend met leveranciers die eveneens deze kwaliteit kunnen leveren, Voor het glas doen we beroep op AGC/Glaverbel, voor de aluminium profielen is onze partner Reynaers, beslag van Hawa, enz..

Op onze website www.vereecken.be ziet u bij de referenties enkele gekende zaken uit  Antwerpen, deze referenties zullen u er zeker van overtuigen dat u met een gerust hart uw vertrouwen kan schenken aan Vereecken te Kontich als het over glas gaat. Of het nu voor uw prive woning is, uw kantoor, uw handelspand, een etalage, of een groter project, Vereecken is uitgerust voor zowel kleine als grote glaswerken.